»Du skal planlægge din efteruddannelse, som du planlægger din ferie«

August 15, 2017

Nu begynder tredje runde af trepartsforhandlinger mellem fagbevægelsen, arbejdsgiverne og regeringen. Emnet er voksen- og efteruddannelse. Formanden for Dansk Metal, Claus Jensen, er gæst i Kestlers Kaffeklub.

00:0000:00

Det er en hel gal retning at vende konventionerne ryggen, mener generalsekretæren for Dansk Flygtningehjælp

June 18, 2017

Andreas Kamm, der til efteråret stopper som generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp efter 19 år på posten, gør status på flygtninge- og asylområdet. Løsningen på flygtningespørgsmålet er ifølge ham ikke at forlade konventionerne og efterlade læsset til nærområderne. Andreas Kamm er gæst i den afsluttende Kestlers Kaffeklub fra Folkemødet i Allinge. 

00:0000:00

Svend Brinkmann vil have danskerne til at dyrke de småborgerlige dyder

June 17, 2017

"Gå glip", siger Svend Brinkmann i en ny bog. Men hvor er lidenskaben egentlig henne i hans budskab, spørger Amalie Kestler i podcast fra folkemødet. 

00:0000:00

De kreative er ikke arbejdernes fjende. Det er borgerligheden, mener Lykketoft

June 16, 2017

Labour-lederen Jeremy Corbyn fik et godt valg i Storbritannien, men vandt ikke. Og de europæiske socialdemokratier står stadig med en række udfordringer for at svare på befolkningernes utryghed, siger tidligere S-formand Mogens Lykketoft, som er dagens gæst i Kestlers Kaffeklub fra Folkemødet. 

00:0000:00

Özlem Cekic insisterer på at tale med yderliggående muslimer og ny-nazister

June 15, 2017

Brobyggeren og tidligere SF-politiker, Özlem Cekic, mener, at de vigtigste samtaler er med dem, som vi er grundlæggende uenige med.  Hun er gæst i Kestlers Kaffeklub, der de kommende fire dage sender fra Folkemødet i Allinge. 

00:0000:00

Prolog til ‘Englevingen’ - Politikens nye Podcast

June 9, 2017

Politiken lancerer sin nye podcast ‘Englevingen’, der beskriver Nadia Kjærgaard Jensens kamp for at blive genforenet med sin kidnappede datter. Politiken har fulgt hende i 15 år og fortæller hele historien. Abonner på podcasten 'Englevingen' og få alle afsnittene.

Medvirkende: Kim Faber, Flemming Christiansen, Nadja Kjærgaard Jensen.

Tilrettelæggelse, klip, mix og musik: Theis Ehler Molin


Redaktør: Mikkel Vuorela

00:0000:00

Røde Corbyn og blå May i intenst opløb

June 7, 2017

Labour-formanden Jeremy Corbyn har sat en stærk slutspurt ind i den britiske valgkamp. Bliv klogere på hovedtemaerne og perspektiverne i Kestlers Kaffeklub sammen med lektor i moderne britiske forhold og politik, Ole Helmersen, og Politikens tidligere EU-korrespondent Per Thiemann. 

00:0000:00

Derfor var Støjbergs instruks ulovlig

May 31, 2017

1, juni skal udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg i samråd i sagen om den ulovlige instruks, som Udlændinge – og Integrationsministeriet sidste år sendte ud. Kestlers Kaffeklub ser i denne uge på, hvad sagen handler om med lektor i forvaltningsret Sten Bønsing og de to journalister, der har gravet i sagen for Politiken.

00:0000:00

»Ny kommission om Skat bør undersøge Finansministeriet«

May 24, 2017

Finansministeriet medvirket til de mange problemer i Skat ved at igangsætte opfattende besparelser og effektiviseringer af skattesystemet uden at følge ordentligt op og sikre sig, at besparelserne rent faktisk kunne gennemføres. Det mener professor Peter Skærbæk. Han er gæst i Kestlers Kaffeklub og giver i denne uge et bud på, hvad der ligger bag problemerne i Skat.

00:0000:00

»Den største trussel mod Danmark kommer indefra«

May 16, 2017

Den hårde sikkerhedspolitik er efter 25 år vendt tilbage til Europa, og det skyldes ikke kun et aggressivt Rusland. Det siger militærforsker Henrik Breitenbauch, som er gæst i denne uges Kestlers Kaffeklub om sikkerheds- og forsvarspolitik. 

00:0000:00